Segunda División B Grupo III
Camp Municipal Narcis Sala
02.11.2008
Toeschouwers: ca. 1.000
Vanuit Perpignan zijn we naar ons hotel gereden in Mollet de Valles, nabij Barcelona. Tijdens deze reis kregen we te maken met hevige regenval en onweer. Twijfels begonnen te ontstaan of de wedstrijd wel door zou gaan. Om 12:00 uur zou de kick-off zijn. Nadat we de auto bij het hotel achter hadden gelaten zijn we met de trein naar Sant Andreu gegaan. Sant Andreu is een wijk van Barcelona, we deden er met de trein 12 minuten over. Het regende nog steeds pijpenstelen, we kwamen kletsnat bij het stadion aan. Tot onze verbazing ging de wedstrijd door.

Door de regen waren we genoodzaakt om kaartjes a 20 euro te kopen voor de overdekte tribune. Het speelveld, dat bestaat uit kunstgras, zag er onebespeelbaar uit met de vele waterplassen. Stadion Narcis Sala ligt ingeklemd tussen de flatgebouwen. Drie staantribunes en 1 overdekte zittribune maken het tot een stadion.

Tijdens de wedstrijd wisselt het weer nogal. Het ene moment regent het enorm, het andere moment schijnt de zon. Merendeel van de wedstrijd heeft het geregend, we konden blij zijn met onze overdekte plaatsen. De tegenstander van vandaag komt uit de omgeving van Valencia. Ontinyent FC zette brutaal een 0-2 voorsprong op het scorebord. Op papier zou Sant Andreu de sterkere ploeg moeten zijn. In de tweede helft stelde Sant Andreu orde op zaken en wist nog een gelijkspel eruit te slepen. Dit was tevens mijn eerste wedstrijd in Spanje.