Derde Klasse B
Stade de Visé
05.10.2008
Toeschouwers: ca 800
Op deze herfstachtige zondag werd Visé eens aangedaan. Deze club ligt op nog geen 5km van de Nederlandse grens, komende van Maastricht. Vijf minuten voor aanvang loop ik het stadion binnen.

Twee tribunes sieren het stadion. Waar aan de ene lange zijde een staantribune staat, staat aan de andere zijde een zittribune. Achter een van de doelen staat de zo welbekende reclamewand, achter het andere doel de business-seats van Visé. Lichtmasten ontbreken in dit stadion.

In een zeer aantrekkelijk duel waren de beide ploegen aan elkaar gewaagd. Waar Visé het moest hebben van individuele kwaliteiten stond er bij Bocholt een team op het veld. De beste kansen waren voor Visé, toch mochten de meegereisde supporters uit Bocholt het eerste juichen. Uit een strafschop werd het 0-1 net na rust. De 1-1 viel eveneens uit een strafschop, al was deze onterecht gegeven. De 1-1 eindstand was, gezien de gehele wedstrijd, terecht.