zondag 12 oktober 2008

Eintracht Nordhorn - VFL Oldenburg 3-0

Niedersachsenliga West
Eintracht Stadion
12.10.2008
Toeschouwers: 600
Na 2 uur rijden komen we aan in Nordhorn. Nordhorn is gelegen aan de Nederlandse grens ter hoogte van Enschede en behoort nog net tot het Bundesland Niedersachsen. Voor het stadion ligt een klein grasveldje waar ik mijn auto geparkeerd heb. Het gebruikelijke rondje om het veld kon gaan beginnen, maar niet zonder de currywurst+pommes.

Waar enkele jaren geleden nog staanplaatsen aan de lange zijde hebben gestaan heeft Eintracht Nordhorn er een nieuwe overdekte tribune gebouwd. Deze is verdeeld in zitplaatsen en staanplaatsen. Aan de overzijde hiervan staat de oude overdekte zittribune. Naast deze tribune zijn staanplaatsen. Verder heeft Eintracht Nordhorn een nieuwe lichtinstallatie gebouwd.

Vooraf zou deze wedstrijd erg interessant kunnen worden. De nummer 4 zou de nummer 5 ontvangen. Als Nordhorn zou winnen sloegen ze meteen een gat van 5 punten op VFL Oldenburg. In de eerste helft gebeurde er helemaal niets. Met klavertjes 4 zoeken in het gras had je meer beleefd. Dit veranderde gelukkig na de thee. Nordhorn speelde meer pressie en dat zorgde er uiteindelijk voor dat de thuisclub met een verdiende 3-0 het eindsignaal haalde. Qua sfeer in het stadion gebeurde er ook helemaal niets. Voor Duitse begrippen was het de gehele wedstrijd muisstil...

Posted by Picasa