SV Wehen Wiesbaden - Rot Weiss Ahlen 1-3

2. Bundesliga
BRITA - Arena
28.09.2008
Toeschouwers: 5.235
Na eerder in juli van dit jaar Stadion am Halberg bezocht te hebben gingen we nu naar het nieuwe stadion van SV Wehen Wiesbaden, de Brita Arena. Omdat we na de wedstrijd zo snel mogelijk weg moesten om naar Frankfurt te gaan, hebben we de auto geparkeerd bij Wiesbaden Hbf wat zo'n 10 minuten lopen is maar het stadion.

De Brita Arena is opgetrokken uit wat golfplaten en de tribunes zijn gebouwd op steigers. Er is geen enkele steen aan te pas gekomen om dit stadion te bouwen. Achter de doelen zijn er staantribunes en voor de rest zittribunes. Achter het stadion ligt het oude stadion van de stad Wiesbaden, Stadion Berliner Strasse, deze is zeker een bezoekje waard.

Wat Wehen vorig jaar was doet Ahlen tot op dit moment van dit seizoen: het verassingsteam zijn van de 2. Bundesliga. Waar Wehen op de 17e plek staat, staat Ahlen op de 4e plek in de ranglijst. Op het veld was dit ook goed te zien, Na 15 minuten spelen stond het al 0-2 voor de roodwitten uit Ostwestfalen. Bij rust had het 0-4 moeten zijn maar het bleef bij de 2 doelpunten. Na de thee drong Wehen iets meer aan en scoorde de "anschlusstreffer". Terwijl de stadionspeaker nog bezig was met het vieren van het doelpunt lag de bal voor de 3e keer in het doel van Wehen. Eindstand 1-3.