zaterdag 12 juli 2008

SF Troisdorf - Bonner SC 0-3

Vriendschappelijk
Aggerstadion
12.07.2008
Toeschouwers: ca. 100

De eerste vriendschappelijke wedstrijd van het seizoen voor mij ging tussen de Sportfreunde uit Troisdorf en Bonner SC. Via de A3 richting Frankfurt, afslag Lohmar, kom je in Troisdorf terecht. De heenweg werd gekenmerkt door hevige regenval. In Troisdorf eenmaal aangekomen was het weer droog. De entree van vandaag was voor niets, iets wat ik vantevoren niet wist. Helaas geen kaartje van de wedstrijd zelf.

Het riviertje Agger is de naamgever van dit stadion dat bestaat uit 1 hoofdtribune met daarnaast enkele staanplaatsen. Voor de rest kun je rondom het veld op de omheining leunen. Het stadion bezit verder over een goed onderhouden atletiekbaan. De lichtmasten zijn klein maar zien er goed uit. Tevens was het Aggerstadion gastheer van Ivoorkust tijdens het WK 2006.
SF Troisdorf speelde afgelopen seizoen in de Verbandsliga Mittelrhein, Bonner SC een treetje hoger, de Oberliga Nordrhein. Op papier is Bonner SC dus sterker. In de wedstrijd kwam dit niet ter sprake. 5 Minuten waren gespeeld of Troisdorf mocht al een strafschop nemen. Deze werd gekeerd door de doelman van Bonner SC. Het hele wedstrijdbeeld ging gelijk op. Toch mochten de mannen uit de voormalige hoofdstad van de BRD na het laatste fluitsignaal juichen. Eindstand 0-3.

Posted by Picasa