vrijdag 20 mei 2011

KFC Uerdingen - SV Straelen 2-0

Niederrheinliga
Grotenburg Stadion
20.05.2011
Toeschouwers: 3.223

Mijn jaarlijkse bezoek aan de Grotenburg was meteen de laatste thuiswedstrijd. Uerdingen moest winnen om Turu Düsseldorf bij te houden voor het kampioenschap. Pas na de 90e minuut wist Uerdingen 2x te scoren. Twee dagen later laat Turu punten liggen waardoor Uerdingen op de laatste speeldag inging als koploper. Uerdingen wint zijn laatste wedstrijd en promoveert daarmee naar de NRW Liga!

Posted by Picasa

zaterdag 7 mei 2011

SV Sandhausen - SpVgg Unterhaching 0-0

3. Liga
Hardtwaldstadion
07.05.2011
Toeschouwers: 1.900

Het weekend werd doorgebracht in het pittoreske Schwetzingen, niet ver van Heidelberg. Op zaterdag speelt SV Sandhausen (10 km zuidelijk van Heidelberg) zijn thuiswedstrijd tegen Unterhaching. Een ideale gelegenheid om een bezoek te brengen aan het Hardtwaldstadion.

Het Hardtwaldstadion ligt in een bosrijke omgeving in het dorpje Sandhausen. Eigenlijk heeft dit stadion twee eyecatchers. De vernieuwde overdekte zittribune en de oude hoofdtribune aan de lange zijde. Een combinatie van modern en historie dat goed samen gaat.

Zowel Sandhausen als Unterhaching waren al zeker van een plaats in de 3. Liga volgend seizoen. het degradatiespook was een week eerder al verdwenen uit het Hardtwaldstadion. Door de hitte en gebrek aan de echte wil om te winnen bleef het duel steken op 0-0. Bekenden van vandaag warden trainer Klaus Augenthaler van Unterhaching en good old Mark Nygaard, spits van Unterhaching. Nygaard viel na 18 minuten al uit met een blessure. Zou het de leeftijd zijn...?

Posted by Picasa

zondag 1 mei 2011

VVV Venlo - Feyenoord 3-2

Eredivisie
Seacon Stadion de Koel
01.05.2011
Toeschouwers: 8.000


Posted by Picasa