zondag 21 november 2010

K. Rupel Boom FC - RFC Tournai 2-1


Exqi League
Gemeentelijk Parkstadion
21.11.2010
Toeschouwers: 1.100
Voor mijn reisgenoot betrof dit een nieuwe ground, voor mezelf een revisit. De weg naar Boom verliep soepel en we kwamen op tijd aan bij het Gemeentelijk Parkstadion.

Het Gemeentelijk Parkstadion ligt in het stadspark van Boom. Na mijn laatste bezoek zijn hier geen wijzigingen geweest. Het stadion blijft altijd de moeite waard om te bezoeken. Was ik er de laatste keer met ongeveer 30 graden, vandaag was het een stuk frisser. De bomen stonden niet meer in bloei en heb het stadion dus nu in 2 wisselende omstandigheden gezien.

Rupel Boom is vorig jaar kampioen geworden van de 3e Klasse en dus gepromoveerd naar de Exqi League. De overgang naar een hogere divisie valt zwaar voor Boom. waar het vorig jaar nog mooi voetbal speelde morren de fans nu op het slechte spel van de "Boomkes".
Voor Tournai, vaste gast in de Exqi league, ziet het er nog triester uit met een plaats in de degradatiezone. Boom won de wedstrijd met 2-1, maar de fans bleven morren en kijken met weemoed terug naar vorig seizoen.
Posted by Picasa

zaterdag 20 november 2010

donderdag 4 november 2010